АСПІРАНТКА КАФЕДРИ ПРОВЕЛА ДВОМІСЯЧНЕ СТАЖУВАННЯ У ВРОЦЛАВСЬКОМУ ПРИРОДНИЧОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

1 лютого 2020 року

Аспірантка останнього року навчання Юлія Дем’янцева (науковий керівник - д.вет.н. Малюк М.О.) провела двомісячне стажування у Вроцлавському природничому університеті на кафедрі хірургії за стипендіальною програмою професора Толпи.

За період стажування аспірантка мала унікальну можливість ознайомитися з роботою клініки хірургії дрібних тварин, відвідати різні кафедри, ознайомитись з роботою лабораторії з культивування стовбурових клітин, відвідувати практичні та лекційні заняття на різних кафедрах факультету. Оволоділа методиками діагностики захворювань суглобів у собак та використання новітніх методик їх лікування, а саме: використання мезенхімальних стовбурових клітин, плазми, збагачної тромбоцитами, ортокін-терапії. Ознайомилась з методиками відбору та культивування мезенхімальних стовбурових клітин.

За період стажування було здобуто досвід, який в подальшому буде використовуватись на базі кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка в ННЛ "Центр клітинних технологій у ветеринарній медицині".

Роман Бокотько, асистент кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook