Підсумки діяльності факультету захисту рослин, біотехнологій та екології за 2019 р.

26 грудня 2019 року

 

     26 грудня відбулися збори трудового колективу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, на яких був присутній перший проректор університету, доктор сільськогосподарських наук, професор, академік НААН, заслужений діяч науки і техніки України Ігор Ібатуллін.

     Декан факультету Микола Доля прозвітував за роботу колективу факультету у 2019 році та окреслив основні завдання факультету на 2020 рік в напрямку навчальної, наукової, міжнародної, виховної та інноваційної діяльності у рамках виконання програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива – 2020».

     Участь в обговоренні звіту взяли професори Микола Патика, Микола Кирик, Володимир Боголюбов, Віктор Положенець, доцент Ольга Дмитрієва. Виступаючі позитивно оцінили роботу колективу факультету, наголосили на важливості нових досягнень в науково-дослідній роботі для підтвердження статусу дослідницького університету, запропонували пріоритетні напрямки роботи факультету та шляхи покращення діяльності. Було відмічено, що ефективне функціонування факультету можливе тільки в співробітництві по всіх напрямах діяльності факультету – екології, біотехнології та захисту рослин.

     На зборах виступив перший проректор університету Ігор Ібатуллін. Перший проректор звернув увагу на ряд питань, що можуть покращити роботу та рейтинг факультету, наголосив на необхідності постановки конкретних задач перед кожним членом колективу, ознайомив із результатами опитування студентів факультету по питаннях навчальної роботи, а також звернув увагу на недоліки в роботі колективу, зазначивши при цьому, що наші недоліки - це наші резерви у подальшій роботі!

     Після обговорення звіт декана факультету був одноголосно затверджений.

     Друге питання – затвердження делегатів від факультету на збори трудового колективу університету 27 грудня 2019 року.

     Потому збори трудового колективу ухвалили зміни до складу Вченої ради факультету та рекомендували кандидатури до складу Вченої ради Університету.

     За результатами роботи зборів трудового колективу було прийняте «Рішення..», в якому окреслені основні завдання колективу на 2020 рік. Особливу увагу необхідно звернути на подальший ріст авторитету факультету, його становлення як центру тяжіння і розвитку талантів, виховання творчих підприємливих, інноваційно-мислячих фахівців, підвищення якості підготовки випускників за спеціальностями 202 «Захист і карантин рослин», 162 «Біотехнологія та біоінженерія», 101 «Екологія». 

Дмитрієва О.Є.,
голова профспілкової організації факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook