Студентське містечко готове до зустрічі з Новим 2020!

26 грудня 2019 року
     Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2019 рік для нашого студентського містечка був насичений та продуктивний. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, нового професійного і життєвого досвіду.

     Новий рік вже зовсім близько, а це означає, що потрібно подбати про святковий декор. Прикраса гуртожитку – справа серйозна, тому все потрібно планувати заздалегідь, щоб потім не було поспіху і непродуманих рішень. Ми так і зробили, та протягом останнього тижня у гуртожитках студентського містечка НУБіП України кипить робота, панує позитив, святковий новорічний настрій і грає новорічна музика.

     Завідувачі та мешканці, дотримуючись всіх правил протипожежної безпеки, проявили творчість та креативність в традиційному святковому оформленні своїх домівок, адже гуртожиток – це другий дім студентів. Дирекція студентського містечка разом із завідувачами та студентськими радами гуртожитків приклала чимало зусиль задля новорічного настрою наших мешканців. В кожному гуртожитку зустрічає Вас зелена красуня, яка виблискує в мерехтінні новорічних вогників. Студенти – активісти прикрашали вхідні групи та холи білосніжними сніжинками, блискучими гірляндами та яскравими кульками. Кожен із гуртожитків створив своє неповторне новорічне диво.

 

  

     Рік білого металевого Щура уже на підході, тож саме він став символом в оформленні гуртожитків а якщо прислухатися то можна впізнати таку знайому мелодію «Jingle bells», яка лунає в кімнатах студентів. Тепер на території студентського містечка запанувала святкова новорічна атмосфера.
     Щиро дякуємо завідувачам гуртожитків студентського містечка, студентству за активну учать та виявлену творчість у новорічному оздобленню гуртожитків студентського містечка.

  

Щиро вітаю мешканців та працівників гуртожитків з Новим роком та Різдвом Христовим!
Нехай ці світлі свята подарують Вам здоров’я, гарний настрій та принесуть незабутні враження, новорічні дзвони щастям наповнять Ваш дім, а тепло різдвяної свічки зігріє Ваше серце і надасть душевної рівноваги та благополуччя.
Миру, добра, успіхів та творчого натхнення у Новому 2020 році!

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook