Перше засідання новообраного профкому

19 грудня 2019, 20:44

   18.12. 2019 року відбулося перше засідання профкому НУБіП України, представників якого було затверджено на  27-й звітно-виборній конференції. До його складу увійшло 27 членів, які у переважній більшості є головами профбюро навчально-наукових інститутів, факультетів та підрозділів. Від адміністрації до складу профкому обрано проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачука Вадима Анатолійовича.

   На порядок денний засідання було винесено низку організаційних та фінансових питань. Зокрема, розглядалися питання щодо затвердження заступників голови профкому та бухгалтера профкому. Одностайним голосуванням профком підтримав кандидатури Гаврилюка Івана Петровича, Любара Руслана Павловича, Андрощука Олександра Сергійовича, Руденко Ольгу Павлівну на посади заступників голови профкому, а Валентину Григорівну Поломаренко на посаду бухгалтера профкому.

Оскільки за результатами роботи 27-ї звітно-виборної конференції було затверджено новий склад профкому, голова профкому Ростислав Тарасенко виніс на розгляд засідання питання щодо затвердження складу постійно діючих  комісій, яких у складі профкому є чотири, а саме: комісія із соціального страхування, житлово-побутова комісія, комісія із організаційно-масової та спортивно-оздоровчої роботи та комісія із соціального захисту та охорони праці.

    Із новим складом затверджених комісій можна ознайомитися за посиланням.

Одним із питань порядку денного було розгляд заяв членів профспілки з надання грошової допомоги, про що доповіла Ольга Руденко.

    Головний бухгалтер Валентина Поломаренко ознайомила членів профкому з фінансовими витратами, які були здійснені профкомом у звітному місяці. Вони стосувалися придбання новорічних цукеркових подарунків для дітей членів профспілки, придбання костюмів для бальних танців та звукового обладнання для кафедри культурології. Внесена пропозиція по затвердженню актів на списання вказаних витрат підтримана одноголосно.

   В контексті розгляду житлових питань інспектор з обліку та розподілу житла Тетяна Бурдій надала інформацію про внесення змін, які стосуються зняття та постановки на квартирний облік співробітників НУБіП України.

На завершення засідання, члени профкому розглянули заяви  про прийняття до складу профспілки університету нових членів та вихід із профспілки з об’єктивних причин.
   
Усі рішення з питань порядку денного були підтримані одноголосно.
 
Руслан Любар
заступник голови профкому НУБіП України

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook