Колектив Боярського коледжу екології і природних ресурсів схвалив звіт директора Сергія Кропивки

19 грудня 2019 року

     18 грудня 2019 року у ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» відбувся звіт директора перед трудовим колективом за минулий календарний рік та визначення основних завдань на рік майбутній.

     На збори трудового колективу завітали Олег Єресько, начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України, Богдан Опальчук, заступник начальника відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України.

     Директор коледжу Сергій Кропивко у своїй доповіді звернув увагу на основні досягнення та проблеми коледжу. Позитивним є те, що, незважаючи на зменшення кількості місць державного замовлення, обсяг загального прийому збільшився. Протягом року навчальна частина коледжу підготувала та провела ліцензійну експертизу фахівців фахової передвищої освіти усіх спеціальностей, за якими ведеться підготовка ОКР «Молодший спеціаліст» і отримали ліцензію на відкриття ще двох нових спеціальностей. Таким чином, з наступного року коледж вестиме підготовку фахових молодших бакалаврів з 11 спеціальностей. Значно поповнився бібліотечний фонд. Суттєво збільшилася кількість публікацій, конференцій, робіт, поданих на виставку педагогічної майстерності. У 2019 році двоє викладачів успішно захистили кандидатські дисертаційні роботи. Третину штатного педагогічного колективу складають науковці, а його середній вік – 42 роки.
     Лабораторія відкритого ґрунту повністю забезпечує їдальню коледжу продукцією власного виробництва. Коледж проводить цілеспрямовану роботу щодо наповнення спеціального фонду, який продовжує збільшуватися, порівняно з минулими роками.
     Серед проблем директор вказав на значну кількість студентів, яких довелося відрахувати протягом року, що призвело до зменшення контингенту денної форми навчання.
     Залишається скрутною ситуація щодо функціонування господарської частини. Всі інженерні комунікації застаріли і доводиться витрачати значні кошти на їх підтримку. Це не дає можливості повною мірою забезпечити фінансування навчального процесу.

     Підсумовуючи звіт, Сергій Кропивко підкреслив, що у 2020 році колективу потрібно зосередити зусилля на реалізації заходів щодо виконання програми «Голосіївська ініціатива 2020», профорієнтаційній роботі та збільшити надходження позабюджетних коштів.
     В обговоренні виступу взяли участь Наталія Грицишин, завідуюча технічним відділенням, Людмила Радченко і Ольга Рубан, голови циклових комісій; Тетяна Цибулян, головний бухгалтер; Сидорко Софія, заступник голови студентської ради. Виступаючі відзначили позитивні зміни, які відбулися в коледжі протягом звітного періоду, внесли пропозиції щодо покращення роботи, вдосконалення матеріально-технічної бази.

     Підбив підсумки роботи Олег Єресько, начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України, який не лише відмітив позитивні зміни в роботі трудового колективу, але й зробив ряд критичних зауважень щодо відсутності інформації про нові спеціальності, за якими розпочнеться підготовка фахівців у 2020 році. Він зазначив, що головною вимогою сьогодення є профорієнтаційна робота, покращення матеріально-технічної та інформаційної бази, забезпечення якісної освіти тощо.

     Учасники зборів трудового колективу та студентської організації позитивно оцінили діяльність закладу, схвалили звіт директора коледжу та підтримали визначені пріоритети на 2020 рік.

Наталія Гапонюк,
завідуюча НМК

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook