Кафедра аграрного консалтингу і туризму гостинно зустрічає випускників шкіл

1 листопада 2019 року

        Сьогодні гостями  кафедри аграрного консалтингу і туризму були школярі випускових класів Київщини та Полтавщини із своїми батьками. Їх гостинно зустріла директор ННІ неперервної освіти і туризму  Марія Кулаєць.

      Школярі з інтересом ознайомились із особливостями навчання за новими актуальними програмами «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа», завітали в аудиторії та лабораторію кафедри аграрного консалтингу і туризму,  де поспілкувались із викладачами – професором Тетяною Кальною-Дубінюк, зав. лабораторією Наною Харазишвілі, побачили цікаву навчально-методичну літературу, сучасну матеріально-технічну базу, отримали відповіді на чисельні запитання, що відкрили для них всі переваги навчання за новими програмами в НУБіП України.
      Щасливі і задоволені гості попрямували на зустріч із ректором університету Станіславом Ніколаєнком. По дорозі вони з захопленням сприймали незрівняні колорити Голосіївської осені з величавими університетськими корпусами, алеєю слави, студентським парком, ботанічним садом. 

      У фойє центрального корпусу Університету школярів чекала виставка навчальних програм із інноваційними розробками факультетів і інститутів. Вони зустрілись із першокурсниками туристичних програм, викладачами доцентами Іриною Кудіновою та Стефанією Мосіюк, які з натхненням пояснювали та надали всю необхідну інформацію щодо вступу в Університет.

 

 Перший пріоритет  на спеціальність «Готельно-ресторанна справа» – готовий віддати випускник Новогалещанського ліцею з Полтавщини Сергій Кіріченко. Бажання хлопця працювати у готельному бізнесі підтримують і батьки. Тож і приїхали всією сім’єю: маємо знати, де і як навчатиметься наша дитина. Вони відмітили гарні умови для навчання в Університеті.

      Окрилені своїм вибором школярі попрямували до актової зали Університету на продовження профорієнтаційної програми.

      Бажаємо їм зробити вірний вибір – стати нашими студентами.

Тетяна Кальна-Дубінюк,
професор кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook