Аспірантка кафедри епізоотології Ірина Маковська учасник семінару «НАПИСАННЯ ГРАНТОВИХ ЗАЯВОК» Horizon 2020

30 жовтня 2019 року
Київ

      Аспірант кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Ірина Маковська  взяла участь у Семінарі «НАПИСАННЯ ГРАНТОВИХ ЗАЯВОК» в рамках концепції «Єдине здоров′я» та у межах Програми зменшення біологічної загрози (BTRP) в Україні за підтримки Агенства зменшення біологічної загрози Міністерства оборони США.
      Даний семінар проводив професор Sergey Mikhalovsky, Ph.D., Advanced Nanostructured Materials Design and Consultancy(ANAMAD), Ltd, UK.
     Взяти участь у обговоренні були запрошені науковці різних ветеринарних та медичних установ, таких як: Українська лабораторія якості та безпеки продукції агропромислового комплексу при Національному університеті біоресурсів і природокористування України,  Державний науково-контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів та Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика МОЗ України.
     Інформація була спрямована на ознайомлення  зі структурою Програми Horizon 2020 https://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/h2020-sections, а саме грантом Marie Sklodowska-Curie actions, зокрема опції «індивідуальні стипендії» (Individual Fellowships, IF).
     В ході семінару паном професором з Великобританії  були  детально висвітлені питання, що відносяться до подачі та оцінки заявок на індивідуальні стипендії: керівництво для подачі заявки (call guide), форма подачі заявки (application form) та форма самооцінювання (self-evaluation).
Впродовж двох днів учасники дуже зацікавлено і жваво обговорювали умови успішного  написання  грантових заявок, пізнавали особливості оцінювання в ролі рецензентів, тренувались на прикладах невдалих проектів, але, найбільш цінною, була індивідуальна консультація щодо оформлення Власного проекту. Цей захід, без перебільшення, став фундаментом для глибшого розуміння вимог, систематизації знань та подолання бар′єрів при написанні грантів. Від імені учасників семінару щиро дякуємо команді BLACK&VEATCH за організацію та надану можливість та особисто пану Сергію Михайловському за поширення актуальної та цінної інформації.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook