Долучаємось до наукової діяльності – студенти 1 курсу ОП «Професійна освіта» відвідали Національну бібліотеку України імені В.І. Вернадського

22 жовтня 2019, 21:57

Важливу роль у підготовці майбутнього фахівця освітньої галузі відіграє науково-дослідницька діяльність студентів. Наукою доведено, що найбільш міцніші знання ті, що студент здобув самостійно, завдяки власній активній навчально-пізнавальній діяльності. З цією метою, у рамках вивчення навчальної дисципліни «Загальна та професійна педагогіка», студенти 1 курсу (ПО-19001б та ПО-19002б(СК)) ОП «Професійна освіта (Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства)» разом із викладачем кафедри педагогіки Оксаною Гончарук провели оглядову екскурсію до Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського.

Під час екскурсії студенти дізналися як стати читачем бібліотеки, завітали до зали каталогів бібліотеки, де їм розповіли про основні правила роботи з каталогом, багатий книжковий фонд бібліотеки.

Студенти ознайомились з історією створення бібліотеки, її структурою, основними напрямками та специфікою діяльності, а також формами роботи із друкованими виданнями та можливостями, що їх надає сайт НБУВ щодо доступу до електронних версій інформаційно-аналітичних продуктів. Сподіваємось, що даний захід стане поштовхом до активної науково-дослідницької діяльності студентів – майбутніх педагогів професійного навчання та сприятиме цілеспрямованому виконанню наукових досліджень та представленню своїх результатів на конкурсах наукових робіт та олімпіадах серед талановитої студентської молоді України та за кордоном.

Ольга Кисленко, староста групи ПО-19001б
Оксана Гончарук асистент кафедри педагогіки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook