Викладачі факультету ветеринарної медицини провели профорієнтацію на Полтавщині

15 жовтня 2019 року

11 жовтня 2019 викладачі факультету ветеринарної медицини НУБіП України із кафедри фармакології та токсикології Григорій Бойко і кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Бойко провели зустрічі із учнями випускних класів опорного закладу освіти «Новогалещинський ліцей Новогалещинської селищної ради Козельщинського району Полтавської області».


Проведенню профорієнтаційної роботи посприяв директор ліцею Віктор Кіріченко та учителі, надавши можливість зустрітися не тільки із майбутніми абітурієнтами.

Учням презентували Національний університет біоресурсів і природокористування України, особливу увагу приділили факультету ветеринарної медицини та престижності такої професії як лікар ветеринарної медицини. Присутнім була представлена інформація про історію факультету, його структуру, характеристика спеціальностей 211 – Ветеринарна медицина та 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.

Випускників було ознайомлено із переліком усіх спеціальностей, за якими здійснюється підготовка у НУБіП України та умовами вступу на навчання до університету. Школярі цікавилися соціально-побутовими умовами, стипендіальним забезпеченням і чи є перспективи участі у міжнародних програмах.


Особливо школярі звернули увагу на підготовчі курси з предметів, винесених на ЗНО, олімпіадою і додатковими балами при вступі у НУБіП України.


Учням було продемонстровано відеоролики про НУБіП України і роздано інформаційні матеріали про факультет та університет, а на електронній інформаційній дошці оголошень розміщено інформацію про підготовчі курси, олімпіаду і приймальну комісію університету. Директору ліцею було передано презентаційний матеріал про університет та факультет для розміщення його на сайті ліцею.

Завершилась зустріч запрошенням майбутніх абітурієнтів на День відкритих дверей, який відбуденться на факультеті ветеринарної медицини 1 листопада 2019.

Григорій Бойко


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook