Підвищити кваліфікацію на факультеті прибули спеціалісти Держпродспоживслужби та Міністерства оборони України

3 вересня 2019, 10:20

2 вересня 2019 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на базі факультету ветеринарної медицини спільно з ННІ неперервної освіти і туризму розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за напрямками:
1. Керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби.
2. Керівники та фахівці Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Міністерства оборони України.

Перше заняття провела директор ННІ неперервної освіти і туризму Марія Кулаєць на тему «Освіта дорослих: реалізація освітніх програм та послуг в системі неперервної освіти». Після дискусії Марія Михайлівна провела профорієнтаційну роботу, зокрема розповіла про можливість вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та представив магістерські програми які функціонують в ННІ неперервної освіти і туризму. Було наголошено, що НУБіП України залишився єдиним університетом, що проводить післядипломну підготовку лікарів ветеринарної медицини за державним замовленням.

Наступне заняття «Перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні, як фактор забезпечення здоров'я нації в умовах глобалізації світової економіки» провів декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський. Слухачів було ознайомлено з новим освітнім курсом розвитку університету та перевагами навчання в НУБіП України. Наголошено, що факультет ветеринарної медицини веде підготовку за двома спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Відповідальний за післядипломну освіту на факультеті ветеринарної медицини Григорій Бойко акцентував на можливості комерційного стажування фахівців ветеринарної медицини як державних, так і приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України.

 

Григорій Бойко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook