Найкращим студентам та учням ПТНЗ Рівненщини вручили грошові премії

1 серпня 2019 року

   У приміщенні Рівненської облдержадміністрації відбулося урочисте вручення сертифікатів на отримання обласних премій. «Ми цінуємо ваші знання, які перейшли в активний досвід. Ви – основа економічного та культурного розвитку України. Для Рівненської облдержадміністрації підтримка інтелектуального майбутнього держави – справа честі», – зазначив в.о. голови ОДА Ігор Тимошенко.

   «У цьому залі зібралися працьовиті розумники, адже для того, щоб отримати гарний результат ви працювали щоденно. Ви знаєте ціну перемоги», – зауважив голова обласної ради Олександр Данильчук.

   «Сьогодні у цьому залі зібралася еліта нашої області. Багато кого з вас я впізнала, бо нещодавно ми вручали вам учнівські премії. Ви продовжуєте навчатися і всебічно розвиватися. Дякую за ваші високі цілі та наполегливість», – резюмує профільна заступниця голови облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко.

   Серед тих, хто отримав нагороду, студентка нашого коледжу Кухарук Світлана, яка у 2018-2019 навчальному році стала переможцем на обласному рівні Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та стала третьою на Всеукраїнському етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

   Ми вітаємо Світлану із нагородою і бажаємо нових інтелектуальних здобутків.

 

Олександр Талімончук, заступник директора з виховної роботи 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook