20-й ювілейний Міжнародний проект «Сузір’я якості 2019» «Успішність організацій і економік: виходячи за межі сталих уявлень»

2 липня 2019 року
м. Київ, вул. Юнкерова, 20, Конгрес Готель «Пуща»

Вже протягом двох десятирічь «Сузір’я якості» славиться нестандартними підходами, цікавою і насиченою програмою, міжнародно визнаними доповідачами, які є провідними вченими і фахівцями у сфері якості і менеджменту, корисними доповідями, семінарами і дискусіями та дружньою атмосферою, що сприяє спілкуванню і налагодженню ділових контактів.

Сьогодні вже ні для кого не таємниця, що в умовах глобального насиченого ринку конкурентоспроможність організацій визначається сучасними системами менеджменту. На жаль в Україні в переважній більшості компаній, через нерозуміння, застосовуються застарілі і неефективні системи менеджменту, які не спроможні забезпечувати їм конкурентоспроможність і сталий розвиток. Однією із ключових причин такого стану є невідповідна сучасним вимогам підготовка фахівців з системного менеджменту. 

В межах договору про співпрацю з ГС «Української асоціації досконалості та якості» Національний університет біоресурсів та природокористування України, зокрема Факультет харчових технологій та управління якістю АПК, а саме чарівна декан факультету Лариса Баль-Прилипко, доценти кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Юлія Слива та Наталя Мєдвєдєва, прийняли участь у ювілейному заході.

Під час «Сузір'я якості - 2019» особливу увагу приділено аналізу проблем і шляхів підвищення конкурентоспроможності, успішності і стійкості організацій та економік в умовах мінливих світових реалій. Практично вперше проблеми розглянуті з позицій їх комплексності, системності та цілісності.

Провідні вчені та фахівці в сфері системного менеджменту з різних країн представлять новітні дослідження і розробки, які дозволять учасникам побачити глобальну проблему в цілому, повніше усвідомити сучасні світові виклики, а також дізнатися, як реально протистояти цим викликам в умовах зростаючої конкуренції на світовому ринку. Велика увага буде приділена командній роботі, обговоренню, дискусіям і творчому спілкуванню.

З нагоди святкування Факультет харчових технологій та управління якістю АПК  Національного університету біоресурсів та природокористування вітає Українську асоціація досконалості і якості (УАСК), своїх друзів, партнерів та однодумців з ювілейним 20-м Міжнародним проектом «Сузір’я якості 2019». Бажаємо продовжувати радувати нас процвітанням і високим прибутком, плідної роботи, креативних ідей, високого ентузіазму, оптимістичного настрою, поваги, чудового настрою та чудового здоров’я.

Наталія Мєдвєдєва,

доцент кафедри стандартизації та

сертифікації сільськогосподарської продукції

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook