День відкритих дверей у НУБІП: майбутні студенти на кафедрі іноземної філології і перекладу

3 квітня 2019, 9:28

   День відкритих дверей – 28 березня 2019 року – став днем цікавих зустрічей викладачів кафедри з майбутніми студентами. Майбутні абітурієнти, які завітали на кафедру іноземної філології і перекладу, виявились допитливими і зацікавленими. Вони мали багато запитань: які умови вступу на спеціальність «Філологія», чи можна буде продовжити навчання у магістратурі, які дисципліни вивчають майбутні перекладачі, як обладнані аудиторії, чи всім студентам надають гуртожиток, де працюють випускники тощо. Дехто навіть подивився розклад занять на дошці оголошень, щоб мати уявлення про те, як побудовано графік освітнього процесу.


  Викладачі кафедри із задоволенням відповідали на запитання абітурієнтів та знайомили їх з діяльністю кафедри, адже така зацікавленість відвідувачів свідчить про те, що їхні наміри щодо вступу на навчання є вже досить обміркованими.


   До речі, Дмитрові Хвостенку, який не зміг відвідати нашу кафедру й університет восени, у цей день вдалось це зробити.
  Усі гості, які завітали на кафедру, отримали буклети кафедри іноземної філології і перекладу, а також гуманітарно-педагогічного факультету, щоб можна було вдома більш детально обговорити з батьками свій вибір спеціальності, факультету, університету. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook