Налагодження співпраці StartUp School НУБіП України

4 квітня 2019 року

 

 

На початку квітня відбулася робоча зустріч завідувача кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності, керівника StartUp School НУБіП України Ольги Витвицької із головою правління Державної інноваційної фінансово–кредитної установиВолодимиром Ставнюком.
 
 
Під час зустрічі обговорили низку питань, а саме: розвиток інноваційної інфраструктури України; наявні програми для інноваційних та інвестиційних проектів; діяльність Фонду підтримки винаходів Мінекономрозвиткуналагодження співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями, урядовими та неурядовими організаціями іноземних держав з питань залучення фінансових ресурсів в економіку України і реалізація спільних інноваційних та інвестиційних проектів і програм.
У НУБіП України зосереджені дослідники та успішні тренери, велика матеріальна база, яка включає навчальні лабораторії, технічне обладнання, навчально–методичне забезпечення. Дані обставини StartUp School НУБіП України надають ідеальні умови для втілення своїх ідей найпрогресивнішим інноваторам будь–якого спрямування.
Державна інноваційна фінансово–кредитна установа виступає гарантом надійного технічного супроводу та підтримки з боку держави в успішній реалізації стартапів, інноваційних та інвестиційних проектів.
 
Запрошуємо інноваторів до співпраці!
Працюємо на результат!
 
 
 
Катерина Обиход,
асистент кафедри публічного управління та
менеджменту інноваційної діяльності
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook