Дарина Пасевич з Київщини: Впевнена, за біотехнологією – майбутнє

13 березня 2019 року
     Випускниця Мар'янівського НВК Васильківського району Дарина Пасевич захоплюється біологією, хімією, цікавиться математикою та іноземною мова і мріє навчатися в НУБіП на спеціальності «Біотехнології та біоінженерія». І навіть вже зробила на цьому шляху перші кроки.
  • То чому саме НУБіП?

     ‒ Я в захваті від цього університету і прогресивних та динамічних змін, які в ньому відбуваються. Моя подруга навчається на другому курсі і вона багато мені розповіла про них. Тож вирішила подивитися на власні очі і восени приїхала на День відкритих дверей та переконалася у правильності свого вибору: потужна матеріальна база, високопрофесійні викладачі та висока якість освіти – ось три складові, які зупинили мій вибір на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології. Посприяв і інформативний і дуже наповнений сайт університету.

  • Тож вже готуєшся?

     ‒ Звичайно, для ЗНО обрала біологію та хімію. А з 20 жовтня 2018 року відвідую підготовче відділення та вже взяла участь у I етапі олімпіади. Ретельно готуюся до наступного туру, дуже хочу використати унікальну можливість отримати додаткові бали до сертифікату.

  • Чим привабила спеціальність «Біотехнології та біоінженерія»?

     ‒ Дуже цікавить світ рослин. Хочу реалізувати себе, мабуть, в науці, бо люблю експерименти. Вважаю, що за біотехнологією майбутнє.

  • А як проводиш вільний час?

     ‒ Граю у волейбол, люблю читати та подорожувати.

  • Про що мрієш?

     ‒ Мрій звичайно багато, але головна зараз – успішно скласти ЗНО та отримати студентський квиток НУБіП.

Розмовляв заступник декана Петро Дрозд
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook