Анастасія Коптєва з Черкащини обирає фах журналіста в НУБіП

11 березня 2019 року

 

     Уроженка Черкаської області Анастасія Коптєва прагне реалізувати себе в житті, отож вирішила навчатися в НУБіП України.
  • Чому вирішили здобувати вищу освіту?

     – Вищу освіту вирішила здобувати тому, що усучасному суспільстві – це необхідний складник. Сьогодні без освіти шлях до кращого майбутнього є майже недосяжним. Мій вибір – НУБіП України.

  • Звідки дізналися про НУБіП України?

     – Про НУБіП я дізналася від студентів, які закінчили свого часу школу, в якій я навчаюсь. Також маю друзів, які порекомендували мені цей навчальний заклад.

  • Які переваги НУБіПУ стали вирішальними у виборі навчального закладу?

     – Цей навчальний заклад займає досить непогане місце на ринку праці – це перша, і напевно, найважливіша перевага. Мене також захопила атмосфера навчального закладу та доброзичливість його працівників; яскраве та насичене студентське життя. Дуже сподобалося розташування університету: здалося, що це окреме містечко, ніяк не пов'язане з шумним i великим містом. А ботанічний сад університету просто не міг не вразити мене своєю чарівністю.Також важливим аспектом для мене є можливість навчатися за кордоном, а НУБіП дає таку можливість.

  • Чому обрали саме спеціальність «Журналістика»?

     – Ця спеціальність припала мені до душі вже давно, адже бути журналістом – це можливість постійно перебувати у вирі подій, володіти інформацією, знайомитись із цікавими людьми та подорожувати. Це професія справедливих, наполегливих, відчайдушних людей, які прагнуть змінити світ на краще; фах тих, хто вміє цінувати товаришів, команду, спільно йти до мети.

  • Чим Ви цікавитесь окрім навчання?

     – У вільний від навчання час я люблю фотографувати: вважаю це своїм хобі. І коли мене запитують, що я більше люблю: фотографувати, чи фотографуватися, я завжди відповідаю, що для мене немає різниці, оскільки фотографія – це моя стихія, це те, чим я живу.

  • Про що мрієте, і де плануєте працювати в майбутньому?

     – Мрій у мене багато, але основна ‒ забезпечене і щасливе життя. Так, я одинадцятикласниця, і давно повинна знати ким я хочу працювати у майбутньому, проте, як на мене, головне, не те ким ти станеш, а як багато корисного ти зможеш зробити для своєї країни та її громадян.


Інтерв’юер: Тетяна Коптєва, 
студентка 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету 
спеціальності «Журналістика»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook