Студентка факультету землевпорядкування дебютувала на сцені Жовтневого палацу

5 січня 2019, 22:14

Колектив бальних танців «Чарівність» взяв участь у концерті Дмитра Андрійця, який проходив у Жовтневому палаці. До складу колективу входить студентка першого курсу факультету землевпорядкування Анастасія Матейченко, яка також брала участь у виступі.


- Чи хвилювалася ти перед виступом, адже це твій перший масштабний виступ?
-Авжеж. Я ніколи в житті не займалася бальними танцями. В мене досі паморочиться в голові, коли я думаю про те, що виступила на великій сцені. Але мене підтримував тренер і близькі. Це надавало впевненості. Для мене була честь виступити с таким чудовим артистом, Дмитром Андрійцем. Сподіваюся і на подальшу співпрацю.


-Чому ти вибрала саме бальні танці?
- Це була маленька мрія, тому коли мені запропонували записатися в один із художніх гуртків, я відразу погодилася. Мені страшенно подобається і я жодного разу не пожалкувала.


- Чим тобі подобається твій колектив? Що особливого у ваших тренуваннях?
- У нашому колективі, по-перше, чудовий тренер, це Світлана Леонідівна Макода, яка витрачає на нас майже весь свій час та терпіння, адже це не просто - бути тренером. По-друге, я з усіма швидко знайшла спільну мову і ми товаришуємо. На тренуваннях до кожного є свій підхід. Не важливо, який в тебе зріст, скільки ти важиш, скільки тобі років і чим ти займаєшся – якщо в тебе є бажання працювати та вчитися танцювати, то тренер це бачить і допомагає. А таке бажання в нашому колективі є у кожного. Мрійте, досягайте мети та ніколи не здавайтеся, адже в цьому секрет вашого успіху в усіх починаннях!

Розмову вела Ярова Богдана,
старший викладач кафедри геодезії та картографії, к.е.н.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook