115 випускників факультету аграрного менеджменту отримали дипломи магістрів

26 грудня 2018 року

     На факультеті агарного менеджменту відбувся черговий випуск. Дипломи магістра отримали 115 випускників денної форми навчання спеціальностей 075 «Маркетинг» та 073 «Менеджмент», освітніх проймам: «Маркетинг», «Адміністративний менеджмент», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

     З вітальними словами до випускників звернулися декан факультету Анатолій Остапчук, завідувачі кафедр та викладачі факультету. Так, завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук, в своєму зверненні до випускників наголосила на тому, що з отриманням диплому навчання не завершується, а лиш розпочинається. Доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Олена Ковтун побажала щоб диплом приніс достаток та став гарним підґрунтям для кар’єрного зростання. Професор кафедри менеджменту ім. професора Й.С. Завадського Леся Забуранна побажала випускникам, щоб знання отримані в стінах університету дозволили максимально ефективно знайти своє місце у житті. Завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк в своєму виступі звернув увагу, що 95% наших маркетологів вже на момент захисту дипломних робіт мали робоче місце. Він закликав випускників сформувати сильну країну та кожному на своєму місці досягнути успіху. Заступник декана Олександр Новак побажав щоб отриманий диплом забезпечив якісне і щасливе життя.

     До таких щирих побажань та теплих слів у своїх виступах долучились студентка 1 курсу Аніна Гончарук та студентка юридичного факультету Євгенія Дошка.
     Зі словами подяки від імені всіх випускників-магістрів виступили Денис Соломаха та Олексій В'юк. Вони висловили вдячність всім викладачам та адміністрації факультету за отримані в процесі навчання знання.

     Після звернень всіх гостей, які завітали на свято, декан Анатолій Дмитрович зачитав наказ ректора «Про завершення навчання», побажав молодим фахівцям здійснення всіх мрій, реалізації життєвих планів, професійного кар'єрного зростання і, разом із завідувачами кафедрами, вручив дипломи випускникам.

     Диплом магістра – це фініш і водночас старт. Тож удалого вам кар’єрного старту!
У щасливу путь, випускники!

Анна Збарська,
заступник декана


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook