Натхненні духом Різдва

26 грудня 2018 року

Здавна в Україні повелося: у переддень Різдва особливо пильно належить дотримуватися Божих заповідей. Отож, викладачі та студенти гуманітарно-педагогічного факультету, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК завітали з подарунками та щирими вітаннями до дитячого відділення Київського клінічного онкологічного центру.   Із собою студенти привезли подарунки для дітей різного віку – адже в дитячому відділенні діти від місяця до 17 років: іграшки, книжки, розмальовки, конструктори, канцелярію та розвивальні ігри.

 

Благодійники подарували хворим дітям часточку добра, тепла, уваги й турботи. «Не будьмо байдужими. Якщо ми цього не зробимо, то ніхто не зробить», – так стверджували студенти, їдучи до дітей, які потерпають від недуги.

Біля новорічної ялинки лунає сміх дітей пацієнтів медичного закладу. Маленькій Олександрі хотілося обняти всіх, хто завітав із гостинцями. До п’ятнадцятирічної Вікторії зайшли прямо в палату. Дівчинка стійко витримує реабілітаційний період після операції. Вікторія знає: її ім’я означає «перемога», тому вона обов’язково здолає недугу, витримає нестерпний біль. А у своїх мріях – дівчинка знову повертається до станка, адже до хвороби серйозно займалася танцями.  Діти з радістю приймали подарунки та солодощі, читали казки, брали участь у творчих тренінгах та іграх. Здавалось, що хвороба на деякий час просто відступила, бо діти були веселі та відкриті до розмови, багато усміхались і розповідали про себе.

 

Учасники  акції переконані: діти одужають, наберуться сил, повернуться до наповненого щастям життям. Від щирого серця цього їм бажають усі студенти та науково-педагогічні працівники нашого університету.

 

 

Маленькі пацієнти, іх батьки висловили щиру подяку організаторам благодійної акції – ректорові університету Станіславу Ніколаєнку, деканам Василю Шинкаруку та Ларисі Баль-Прилипко, голові профспілкової організації НУБІП України Ростиславу Тарасенку, голові профбюро гуманітарно-педагогічного факультету Інні Савицькій та всім студентам і співробітникам нашого університету, які долучилися до благодійної акції.

Людмила Омельченко,
доцент кафедри психології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook