КАФЕДРА ПАРАЗИТОЛОГІЇ ТА ТРОПІЧНОЇ ВЕТЕРИНАРІЇ ПРОДОВЖУЄ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНУ РОБОТУ

18 грудня 2018 року

Доцентами кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Раїсою Слободян та Іриною Пашкевич 10 і 11 грудня 2018 року було проведено профорієнтаційну роботу з учнями 10А, 10Б та 11Б класів середньої загальноосвітньої школи № 309 I-III ступенів у Дарницькому районі м. Києва.

Викладачі кафедри ознайомили учнів з перевагами навчання і профілюючими предметами для вступу на факультет ветеринарної медицини. Акцентували увагу також на Дні відкритих дверей, олімпіаді для майбутніх абітурієнтів та діючих підготовчих курсах для вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України і їх вартості.

Потенційних вступників було ознайомлено з презентацією про факультет ветеринарної медицини, можливостями та дозвіллям у разі навчання в НУБіП. У ході спілкування роздано інформативні буклети та запрошено відвідати сайт факультету для більш детального ознайомлення із навчанням та умовами вступу на різноманітні магістерські програми. Школярам в навчальній аудиторії було презентовано мікро- і макропрепарати з колекції кафедри паразитології та тропічної ветеринарії.

Упродовж спілкування, викладачі ознайомили учнів з найбільш небезпечними паразитарними хворобами тварин та людини – зоонозами. Було акцентовано, що основним в профілактиці здоров’я тварин і людини за зоонозів є проведення дегельмінтизації та дотримання правил особистої гігієни. Цьому і багато чому іншому можна навчитися за умови успішного вступу на факультет ветеринарної медицини.

 

Школярі та вчитель історії Коваленко Надія Володимирівна проявили інтерес до різноманітних личинок комах, паразитичних червів, їх проміжних хазяїв і задавали багато питань. На завершенні зустрічі, викладачі кафедри подякували за увагу і запитання та запросили вступати на навчання на факультет ветеринарної медицини у НУБіП України. 

Наталія Сорока, професор, д.вет.н., завідувач кафедри

паразитології та тропічної ветеринарії

Олена Семенко, к.вет.н., доцент кафедри

паразитології та тропічної ветеринарії

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook