ВИКЛАДАЧІ ТА СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ТИЖНІ ПРАВА

16 грудня 2018 року

Викладачі факультету ветеринарної медицини доценти Валерій Цвіліховський, Наталія Бойко, асистент Роман Димко та студенти випускного курсу 14 грудня 2018 року взяли участь у Всеукраїнському тижні права, який проводила Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів відповідно до Указу президента України «Про Всеукраїнський тиждень права».


Захід проводився на базі Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (ДНДІЛДВСЕ) і був присвячений «Дню відкритих дверей» для майбутніх фахівців у галузі ветеринарної медицини.

Присутні з цікавістю заслухали працівників Держпродспоживслужби, зокрема заступника директора департаменту начальника управління державного контролю Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Миколу Білоуса, в.о. директора ДНДІЛДВСЕ Олександра Піщанського і інших співробітників ДНДІЛДВСЕ, які ознайомили їх з функціями, завданнями та структурою Держпродспоживслужби й Інституту, продемонстрували можливості лабораторної бази, організувавши екскурсію науково-дослідною лабораторією ДНДІЛДВСЕ.



Валерій Цвіліховський,
доцент кафедри біохімії і фізіології
тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook