Якісна освіта - наша візитна картка

13 грудня 2018 року

Саме з таких слів розпочала свою зустріч із старшокласниками спеціалізованої школи № 316 з поглибленим вивченням української мови Дарницького району м. Києва професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого В. А. Гришенко. Учні дізнались про традиції і понад вікову історію Національного університету біоресурсів і природокористування України, який у цьому році відзначив 120-річчя, високі досягнення колективу на сьогодні та його амбітні плани на перспективу.


Майбутніх випускників цікавило все: місце розташування, конкурс за останні роки, попит на ринку праці на наших фахівців, структура НУБіП України (факультети, навчально-наукові інститути, навчальні лабораторії), спеціальності, за якими навчаються студенти, умови навчання і проживання, організація дозвілля, практична підготовка та можливість стажування за кордоном.
Передусім старшокласники дізнались про особливості навчання на факультеті ветеринарної медицини за двома спеціальностями, існування підготовчих курсів та про можливість вступу і навчання з першого курсу за освітнім рівнем «Магістр». Наостанок їм були презентовані буклети про факультет ветеринарної медицини.

Професор кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М.Ф. Гулого В.А. Грищенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook