Студенти факультету аграрного менеджменту приступили до навчання за бакалаврською програмою "International Business with agrarian commodities" та магістерською програмою "Business Economics & Management"

20 вересня 2018 року

20 вересня 2018 року розпочалась нова сторінка в житті студентів факультету аграрного менеджменту Гадуп'яка Миколи, Косенюк Діани, Резник Марії, Синицької Наталії та Просєкова Михайла. Саме сьогодні з нашими студентами зустрілась Проф., д-р Elena Horska, декан факультету економіки і менеджменту Словацького аграрного університету в м.Нітра.

 

 

Студенти, що прибули на навчання за бакалаврською програмою "International Business with agrarian commodities"-"Міжнародний бізнес з сільськогосподарською продукцією" в першому семестрі вивчатимуть дисципліни "Інформатика" (4ECTS), "Фінанси та валюта" (5 ECTS), "Вступ до економіки" (4ECTS), "Право"(4ECTS), "Математика" (4ECTS), "Етика" (3ECTS), "Англійська мова" (6 ECTS).

Студенти, що отримали запрошення навчатись за магістерською програмою "Бізнес-економіка та менеджмент" овоолодіватимуть знаннями з дисциплін "Міжнародний менеджмент та бізнес" (6ECTS), "Управління якістю" (6ECTS), "Бізнес-економіка" (6ECTS), "Мікроекономіка (ІІ рівень) (6ECTS) та 1 курс на вибір з двох: "Аграрний маркетинг" (6ECTS) або "Бізнес-право" (6ECTS).

Студенти отримали запрошення на навчання за програмами, що супроводжуються 100% англомовним навчанням. В групі з нашими студентами будуть навчатись представники Польщі, Казахстану, Афганістану, Сербії, Румунії, Туреччини, Гани та США.

Студентка магістратури 2-го року навчання Єлизавета Синецька та студент випускного курсу балаврату Тарас Кушик, що вже мають досвід навчання в Словацькому аграрному університеті в м.Нітра, провели екскурсію для нових студентів та розповіли особливості та деталі оформлення документів.

До речі -  Єлизавета та Тарас цього року вже отримали стипендію для навчання протягом одного семестру в Чеському університеті наук про життя в м.Прага і вже прибули на навчання в Чехію. 

Тож очікуємо новин з Праги!

Олена Ковтун

керівник міжнародних програм ФАМ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook