До уваги студентів! Внесено доповнення до «Правил призначення академічних стипендій у НУБіП України»

31 серпня 2018 року

     До «Правил призначення академічних стипендій у НУБіП України» вчена рада університету внесла доповнення. Зміни стосуються пункту 1 розділу 4, а саме формування рейтингу успішності для студентів першого року навчання.

     У попередній редакції «Правил…» рейтинг успішності для студентів першого року навчання всіх ступенів для призначення академічних стипендій до підведення підсумків семестрового контролю формувався на підставі конкурсного балу отриманого ним під час вступу на навчання. Проте у 2018 року на окремих факультетах виникла ситуація, коли декілька зарахованих на навчання за державним замовленням студентів набрали однакову кількість балів за результатами вступу.

     У зв’язку з цим у новій редакції «Правил…» додано абзац 2, згідно з яким:
«якщо два чи більше студенти, які вступили на навчання за державним замовленням на одну спеціальність у рейтинговому списку для призначення академічних стипендій отримали однакову кількість конкурсних балів, вища позиція надається:

  • особі з більшим значенням середнього балу атестату про повну загальну середню освіту чи додатка до диплома молодшого спеціаліста чи додатка до диплома бакалавра;
  • особі з більшим значенням балу за результатами ЗНО з профільної дисципліни».

     Ознайомитись з «Правилами призначення академічних стипендій у НУБіП України» можна в рубриці «Студенту - Стипендія» або за посиланням:

Правила призначення академічних стипендій у НУБіП України

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook