Кафедра обліку та оподаткування запрошує на навчання за спеціальністю "Облік і оподаткування" (освітня програма «Облік і аудит»)!

12 липня 2018 року

Кафедра обліку та оподаткування запрошує на навчання за спеціальністю "Облік і оподаткування"!

  КАФЕДРА ЗАБЕЗПЕЧУЄ ЯКІСНУ ПІДГОТОВКУ ФАХІВЦІВ ЗА ОСВІТНІМИ СТУПЕНЯМИ:
БАКАЛАВР:
Перелік конкурсних предметів для вступаючих за держзамовленням та за кошти фізичних
та юридичних осіб:
1. Українська мова і література
2. Математика
3. Іноземна мова або географія (для вступників
за державним замовленням та за кошти фізичних та юридичних осіб);
Історія України або біологія (для вступників тільки за кошти фізичних та юридичних осіб)
Термін навчання: денна – 4 роки, заочна – 4,5 років.
Вступ на базі ОС “Молодший спеціаліст” - фахове вступне випробування.
Термін навчання 2–3 роки.
МАГІСТР:
Магістерські програми:
1. «Облік, контроль, аналіз і оподаткування діяльності суб’єктів господарювання»,
2. «Облік і контроль в державному секторі економіки»,
3. «Обліково-контрольне забезпечення управління економічною безпекою».
Вступні іспити*:
- іспит з комплексу фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін;
іноземна мова *при вступі на базі ОС”Бакалавр”, здобутого за іншим напрямом складається додатковий іспит з економічної теорії.
Термін навчання – 1,5 року.
ПЕРЕВАГИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ “ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ”
Бухгалтерський облік як наука і практична діяльність веде свій родовід ще від часів Луки Пачолі. І скільки б не минуло часу та як би не змінювався світ, роль бухгалтера в системі управління підприємством динамічно зростає, навіть й в умовах кризових явищ. Протягом декількох останніх років професія бухгалтера зі сторони попиту серед роботодавців займає четверте місце в рейтингу найбільш популярних професій на ринку праці. Сучасний бухгалтер займається не тільки веденням обліку, але й розробляє та супрово- джує реальні бізнес-плани, інвестиційні проекти, антикризові програми, здійснює економічні розрахунки та аналізує їх результати.
НАВЧАННЯ
Підготовка висококваліфікованих фахівців у сфері обліку, оподаткування, аналізу та аудиту здійснюється відповідно до потреб вітчизняної економіки і європейських вимог. Наші випускники отримують широкі компетенції, які охоплюють: навики організації та веден- ня бухгалтерського обліку підприємств різних організаційно-правових форм із урахуванням особливостей та складності їх структури й потреб у обліковій інформації; поглиблені знання з розробки і використан- ня інформаційних систем і технологій в обліку, аналізі, оподаткуванні й аудиті; вміння здійснювати економічний аналіз, організовувати і проводити аудит відповідно до філософії та стратегічних цілей бізне- су. Зв’язок навчання з практикою, а також виробниче стажування випускників забезпечується через ділових та наукових партнерів, серед яких Міністерство аграрної політики та продовольства України, Державна аудиторська служба, Рахункова Палата України, суб’єкти господарювання аграрної сфери, Академія фінансового управління, аудиторські компанії «HLB UKRAINE» та «Міжнародна аудиторська гру- па», провідна консалтингова компанія EBS, Компанія “Інтелект-Сер- віс”, Центр сертифікованого навчання ТОВ «Проком» та ін.
НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА СТУДЕНТІВ
З року в рік студенти: стають учасниками і переможцями олім- піад; презентують й захищають власні ідеї та дослідження на Все- українських, Міжнародних конференціях, конкурсах студентських наукових та дипломних робіт; приймають участь у міжнародних грантових стипендіальних програмах на право здійснення професійної діяльності, що безумовно, забезпечує суттєву конкурентну перевагу на ринку праці. Під час навчання студенти набувають неоціненного досвіду під час проходження стажування в Україні та за кордоном.
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ
Після закінчення навчання за освітніми ступеня «Бакалавр» і «Магістр» й одержання відповідного диплому випускники кафедри обліку та оподаткування НУБіП України досягають успі- ху і впевненого кар’єрного зростання на керівних посадах від- ділів обліку і звітності в міністерствах та відомствах, головними бухгалтерами, аудиторами, фінансовими директорами суб’єктів господарювання, консультантами зі специфіки оподаткуван- ня різних видів діяльності, а також створюючи власний бізнес.
Найталановитіші випускники можуть продовжити навчання за третім освітньо-на- уковим рівнем (аспірантура) й захистити дисертаційну роботу, що дасть їм можливість реалізувати себе як науковець науково-дослідних інститутів, або викладач вищих навчальних закладів.

Інформація для абітурієнтів:
офіційний сайт університету. https://nubip.edu.ua/entrant

Приймальна комісія
03041, м. Київ, вул. Генерала Родимцева, 19, навчальний корпус №1.
Тел.: (044) 527-83-08, (044) 285-42-63
E-mail: [email protected]
Контакти кафедри
03041, м. Київ, вул. Героїв оборони, 11, навчальний корпус №10, оф. 609-618. Тел.: (044) 527-83-61; 527-80-06
E-mail: [email protected]
 

Випускникам шкіл
Відповідно до Правил прийому на 2018 рік вступ на базі повної загальної середньої освіти буде проходити на основі сертифікатів ЗНО 2018, 2017 та 2016 років крім оцінок з англійської, французької, німецької та іспанської мов. Оцінки з англійської, французької, німецької та іспанської мов приймаються лише із сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року. Випускники шкіл минулих років, які бажають вступити до нашого університету, повинні також пройти ЗНО у цьому році.

Звертаємо Вашу увагу, що цьогоріч можна буде подати до семи заяв на чотири спеціальності, на яких передбачено прийом за кошти державного бюджету. Кількість поданих заяв на спеціальності, на яких не передбачається прийому за кошти державного бюджету, не обмежується.

Під час подання заяв абітурієнт має вказати пріоритетність спеціальностей. Тобто, абітурієнт повинен вказати, в якій черговості він хотів би бути навчатися за обраними спеціальностями: пріоритет № 1 – це заява на обрану спеціальність у конкретний заклад вищої освіти, де Ви бажаєте навчатися найбільше. Пам’ятайте, що Ви надаєте пріоритети не вищим навчальним закладам, а спеціальностям.

Прийом заяв і документів на навчання розпочинається з 12 липня 2018 року.
Мінімальна кількість балів з конкурсних предметів для допуску до участі в конкурсі:

українська мова і література – 100 балів.
другий предмет – 100 балів для усіх спеціальностей, окрім спеціальності Геодезія та землеустрій – 110 балів.
третій предмет (на вибір з двох) – 100 балів.

Випускникам технікумів і коледжів

 Напрями підготовки, денна форма, Бакалавр
Термін навчання — 2 роки.

Мінімальна кількість балів для допуску до участі в конкурсі — 124.

 

 Ласкаво просимо за путівкою в успішне життя у лавах студентства кафедри обліку та оподаткування!

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook