Інженери-механіки отримали дипломи бакалавра

27 червня 2018 року

     27 червня випускникам механіко-технологічного факультету урочисто вручено дипломи бакалавра. Цього дня навчання закінчили 102 студенти напряму підготовки «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» та 46 студентів напряму підготовки «Транспортні технології (за видами транспорту)». Цьогорічний випуск налічує 9 дипломів з відзнакою.

     Ректор університету Станіслава Ніколаєнко привітав бакалаврів, розповів присутнім історичні факти про відомих випускників механіко-технологічного факультету та закликав сьогоднішніх випускників не відставати від своїх попередників, а навпаки старатися бути кращими за них, але завжди залишатися людьми чесними і толерантними до оточуючих.

    Щирі вітання та побажання звучали від декана механіко-технологічного факультету Ярослава Михайловича, який подякував випускникам за цілеспрямованість, свідоме окреслення лінії життєвої дороги для отримання освітнього ступеня бакалавра та побажав їм впевненості і наполегливості для досягнення високих результатів навчання в магістратурі нашого університету. Також багато привітань було адресовано випускникам від завідувачів кафедр факультету В. Хмельовського, П. Овчара, О. Войналовича, Г. Голуба та доцента В. Онищенка.

     Бажаємо випускникам-бакалаврам подальших звершень та вдалого вступу до магістратури.

Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи
механіко-технологічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook