Випускники гуманітарно-педагогічного факультету отримали путівку в життя – дипломи НУБіП

26 червня 2018 року

     26 червня відбулося святкове вручення дипломів випускникам гуманітарно-педагогічного факультету. Початок урочистостей, як вже стало традиційно, ознаменувало виконання факультетського гімну. А після винуватців свята вітав декан Василь Шинкарук. Василь Дмитрович адресував ще учорашнім студентам, а тепер вже бакалаврам, магістрам і спеціалістам не тільки віршовані рядки і побажання, а й зазначив, що вся факультетська родина пишається сьогоднішніми іменинниками. І так було завжди. Адже серед наших випускників – чимало іменитих особистостей. І один із них – ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який прийшов, аби розділити радість випускного свята і особисто привітати новоспечених фахівців-педагогів, управлінців, філологів.

 

 

     У вітальному слові на адресу випускників Станіслав Миколайович зазначив, що цими днями зі стін університету ввіллються в економіку і соціальну сферу молоді сили – понад дві тисячі бакалаврів і близько сотні магістрів. Але особливо ректор підкреслив роль гуманітаріїв і педагогів, оскільки в центрі будь-якого економічного середовища перебуває саме людина – об’єкт гуманітарного і педагогічного знання. А тому фахівці, що виходять зі стін гуманітарно-педагогічного факультету нашого славетного вишу – затребувані всюди, наголосив ректор. Тож Станіслав Ніколаєнко побажав нашим вихованцям бути волелюбними, працьовитими, патріотами, адже ці риси, засновані на фундаменті фахових знань, обов’язково проростуть у дерево успіху. А на завершення закликав кожного бути людьми і гордо нести звання випускника НУБіП.

     Потому настала урочиста і хвилююча мить, коли заступники деканів Ігор Буцик, Інна Савицька та Ярослав Рудик зачитали наказ ректора про вручення дипломів і відрахування з числа студентів університету у зв’язку із завершенням навчання.
    З рук ректора Станіслава Ніколаєнка та його радника Івана Чижа дипломи з відзнакою отримали студенти-відмінники. Вручали такі довгоочікувані документи державного зразка випускникам і завідувачі кафедр.

     Вихід кожної групи супроводжувався відео- та фотоспогадами про студентські роки життя: яскраві і неповторні. Від імені усіх кураторів вітала випускників доцент Ірина Гриценко.
     Напутні слова своїм дітям висловили також батьки. На знак вдячності старости груп виголосили подяку усьому викладацькому колективу факультету. А потім усі разом склали присягу випускника.
     Усе це супроводжувала концертна програма, підготовлена аматорами кафедр культурології. А родзинкою стали зіркові відеопривітання та пісенні композиції від випускниці університету, а нині молодої популярної співачки Ksanti.

     Та це ще не всі сюрпризи, які сьогодні супроводжували такий святковий день. Бо нізащо не здогадаєтесь, як завершилося свято! Під дружні оплески одногрупників, романтичну музику на сцені актової зали прозвучала пропозиція руки і серця своїй коханій від нашого випускника-філолога і очікуване «Так» дівчини у відповідь.

Ольга Наконечна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook