ІІ місце у змаганнях з важкої атлетики

21 квітня 2018 року

17-18 квітня 2017 року в залі важкої атлетики навчального корпусу №9 (спортивного корпусу) пройшли змагання з важкої атлетики за програмою 61-ої спартакіади студентів НУБіП України.

     Протягом двох днів 40 атлетів з 8 факультетів змагались у 4 вагових категоріях у дівчат і 6 вагових категоріях у чоловіків. Командна боротьба між факультетами точилась досить напружено. Слід відзначити, що усі команди мали серед своїх учасників призерів змагань в особистому заліку.


     Другими в командному заліку, за сумою балів набраних 6-ма кращими спортсменами, фінішували студенти агробіологічного факультету, поступившись переможцям лише 39,5 балів. Слід відзначити, що агробіологи ще з 2012 року не опускаються в командному заліку спартакіади студентів нижче другого місця! 

        Головний суддя змагань з важкої атлетики вже багато десятиріч Береза Григорій Юхимович, старший викладач кафедри фізичного виховання, майстер спорту СРСР з важкої атлетики, керівник спортивних секцій університету з важкої атлетики і гирьового спорту, головний секретар – Пархоменко В’ячеслав Кузьмович, старший викладач кафедри фізичного виховання, суддя зі спорту національної категорії.
     З протоколами змагань з важкої атлетики можна ознайомитись тут.

     Змагання з важкої атлетики були 13-ми за ліком серед 15-ти змагань 61-ої спартакіади студентів університету 2017-2018 навчального року. Перед останніми двома видами програми спартакіади в загальнокомандному заліку лідерами є саме команди призери змагань з важкої атлетики.

     За програмою спартакіади студентів залишилось провести два змагання: 12-13 травня – змагання з легкої атлетики і 24-25 травня – змагання з студентського багатоборства на кращу спортивну академічну групу.

     З таблицею загальнокомандної першості спартакіади студентів НУБіП України 2017-2018 навчального року можна ознайомитись тут.

     До зустрічі на наступних змаганнях.

За матеріалами В’ячеслава Пархоменка,
головний секретар змагань
Фото зі змагань Олексія Бешуна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook