День відкритих дверей НУБіП України

29 березня 2018 року
 
29 березня 2018 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України гостинно відкрив свої двері школярам, майбутнім абітурієнтам нашої Альма-матер.
 
Колективом університету було підготовлено ряд заходів: зустрічі на факультетах, виступ ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнко, урочистий концерт та ін. Кожен факультет продемонстрував свої досягнення у вигляді рекламних роликів та спілкування школярів із студентами і викладацьким складом університету.
 
Декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Дмитрович Шинкарук яскраво представив всі спеціальності нашого факультету, детально охарактеризував актуальність та затребуваність кожної спеціальності, зокрема «Міжнародні відносини», «Журналістика», «Професійна освіта», «Філологія», «Соціальна робота», «Психологія», «Освітні, педагогічні науки» (педагогіка вищої школи), «Менеджмент» (управління навчальними закладом).
 
Василь Дмитрович, звертаючись до школярів, представив професійну команду факультету акцентуючи увагу на тому, що: «Сьогодні, у Вас є унікальна можливість в стінах нашого університету стати бакалавром, закінчити магістратуру, захистити кандидатську, а згодом і докторську дисертації. На основі нашої наукової школи Ви можете вирости із молодого спеціаліста у видатного науковця». Декан також зауважив, що багато наших студентів приймають активну участь у науковому, культурному та спортивному житті нашого університету. 
 
 
Професорсько-викладацький склад кафедри історії і політології на чолі із завідувачем кафедри Біланом Сергієм Олексійовичем, продовжив спілкування з школярами у затишному колі, демонструючи досягнення та перспективи навчання на спеціальності «Міжнародні відносини».
 
 
 
Юлія Сєкунова,
доцент кафедри історії і політології
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook