Увага! З 3 по 7 березня навчання проводиться з використанням інформаційно-телекомунікаційних технологій!

2 березня 2018 року

 

У зв’язку з рішенням Кризового комітету при Міністерстві енергетики та вугільної промисловості щодо введення Національного плану дій, а також відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України та надзвичайною техногенною ситуацією, відключенням країни від газопостачання, дефіцитом енергоресурсів та з метою недопущення руйнування теплових, газових, енергетичних мереж, збереження здоров’я студентів, викладачів та співробітників на період з 3 по 7 березня 2018 року включно навчальний процес для студентів, аспірантів та докторантів, слухачів курсів підвищення кваліфікації відбуватиметься з використанням інформаційно-телекомунікаційних технологій

 
Викладачам рекомендовано зосередитись на консультуванні студентів, підготовці навчально-методичних матеріалів в режимі онлайн.
 
Організацію та контроль за проведенням занять забезпечують завідуючі кафедрами, декани факультетів та директори ННІ.
 
На вказаний період обмежено вхід до навчальних корпусів. Крім систем охорони та забезпечення життєдіяльності, будуть знеструмлені всі аудиторії та лабораторії. Декани факультетів та директори ННІ повинні організувати цілодобове чергування, встановити контроль за станом водних та теплопровідних мереж, не допустивши їх замерзання та руйнацію.
 
З числа співробітників служб головних енергетика, механіка та інженера створена мобільна група з оперативного контролю за станом електро- та теплозабезпечення, недопущення виникнення аварійних ситуацій у мережах.
 
Призупинена й діяльність Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК. Вона працюватиме в режимі чергування, виконуватимуться тільки невідкладні досліди та роботи.
 
Дирекції студентського містечка доручено організувати компактне переселення тих студентів, які не в змозі залишити місце проживання у гуртожитках. Передбачається максимальне знеструмлення житлових приміщень і кімнат загального користування.
 
Для запобігання виникнення нештатних ситуацій створено надзвичайний штаб у складі першого проректора Ібатулліна І.І (начальник штабу), проректора з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Іщенка В.В. (заступник начальника штабу), проректора з навчальної і виховної роботи Кваші С.М., головного енергетика Кулибаби Є.О., головного інженера Самсонюка О.П., головного механіка Виштака П.М., директора студмістечка Стецюка С.В., начальника відділу комплексної безпеки і охорони Моісеєва В.В., завідувача кафедри військової підготовки Есаулова А.О., директора ННЦ «Автоінжинирінг» Євтушенка В.Д.
 
За відповідним алгоритмом мають діяти й відокремлені підрозділи.
 
Враховуючи те, що з 8 по 11 березня вихідні та святкові дні, навчальний процес розпочнеться 12 березня 2018 року
 
У разі змін колектив буде проінформовано додатково – слідкуйте за новинами на офіційному сайті університету.
 
Денис Рудень,
керівник прес-служби НУБіП України

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook