Вивчаємо англійську: Майк Хадсон був особливим гостем семінару «Pearson English Exam»

28 лютого 2018 року

Міжнародний науково-практичний семінар «Pearson English Exam», який пройшов сьогодні, зібрав студентів різних факультетів, адже його тема: вивчення англійської є надзвичайно актуальною для молоді. Особливим гостем був директор Британських представництв в Україні, методист і вчитель Майк Хадсон.

Такі семінари дуже потрібні нашим студентам, які вивчають англійську мову, переконана ініціатор заходу завідувач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Оксана Іванова. Адже тут вони можуть поспілкуватися з носієм мови, дізнатися про нові методики вивчення. Сподіваємося, ця практика стане для нас традиційною.

Для успіху на сьогоднішньому ринку праці потрібні три складові: професіоналізм, володіння іноземною мовою і комп’ютерними технологіями, наголосив, відкриваючи роботу проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук. На жаль, поки що рівень мовних компетентностей студентства бажає кращого, тому потрібно застосовувати нові методики для опанування іноземною мовою. І такі семінари в цьому плані дуже корисні.

Майк Хадсон побудував семінар у формі жвавого діалогу, відразу залучивши до розмови аудиторію. Саму ж роботу умовно можна розділити на дві складові. Спочатку лектор спинився на видах екзаменів з англійської мови і для чого вони власне потрібні (які сертифікати дозволяють отримати і чим вони будуть корисні у майбутньому). А потім власне перейшов до розвитку навичок говоріння. Адже за весь час семінару Майк Хадсон спілкувався з аудиторією виключно англійською.

Ірина Білоус

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook