Кафедра Соціальної педагогіки виборола друге місце в спартакіаді з п'ятиборства "Кращій спортивний колектив гуманітарно-педагогічного факультету" НУБіП України

16 лютого 2018, 15:00
м. Київ

Наша перемога в Спартакіаді з п'ятиборства "Кращій спортивний коллектив гуманітарно-педагогічного факультету" НУБіП України!!!   

 

 

     У п'ятницю, 16 лютого 2018 року о 15.00, відбулася Спартакіада між командами науково-педагогічних працівників гуманітарно-педагогічного факультету (загалом прийняли участь у змаганнях 14 команд: від 13 кафедр факультету і деканату).

        До програми Спартакіади входять змагання з чотирьох видів спорту (дартс,  баскетбол,  теніс настільний,  шашки) і комбінованої естафети.

 

 

      За результатами змагань кафедра соціальної педагогіки та інформаційних технологій посіла друге місце серед кафедр гуманітарно-педагогічного факультету, а переможцями стала кафедра фізичної культури і спорту, так що враховуючи ситуацію, наш девіз команди "Соціальний практик" - "Сильні духом, швидкі та непереможні". 

   Віват переможцям Спартакіади, а переможцями став весь колектив нашого гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України!

   В здоровому тілі, здоровий дух!

 Ми дякуємо нашому декану факультету Шинкаруку Василю Дмитровичу, за прекрасну організацію і здорову атмосферу змагань!!!

Геннадій Ржевський, 
доцент кафедри соціальної педагогіки
та інформаційних технологій в освіті

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook