На факультеті землевпорядкування запрацювала «Школа професійної майстерності землевпорядника та геодезиста»

14 лютого 2018 року

      У 2018 році для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Геодезія та землеустрій», факультет землевпорядкування НУБіП України організовує серію авторських семінарів, на яких історіями професійного успіху поділяться відомі інженери-землевпорядники, геодезисти, картографи, містобудівники, оцінювачі. У центрі уваги буде пошук відповіді на найголовніше питання – що треба розуміти, знати та вміти молодому фахівцю із геодезії та землеустрою, аби досягти успіху у цьому мінливому світі?

     Під час семінарів, справжні професіонали своєї справи поділяться зі студентами власними історіями фахового зростання – від навчання в університеті до сьогодення. Кожен доповідач розповість про своє власне бачення сучасного та майбутнього нашої галузі. Авторські семінари передбачатимуть також відкрите живе спілкування, а тому їх учасники отримають чудову нагоду задати власні запитання і отримати на них відповіді «з перших рук».

     Спікерами першого семінару були випускники факультету землевпорядкування Анатолій Полтавець – голова ВГО «Асоціація фахівців землеустрою» та Ірина Полтавець – директор ТОВ «Лідер Плюс», які розповіли присутнім майбутнім землевпорядникам з чого починалися їхні перші професійні успіхи, які перепони долали на своєму шляху, як починали «власну справу», яким бачать потенційного кандидата на посаду їх підприємства і що чекає на землевпорядну і геодезичну галузь через 15-20 років.

     Life story викликали значну зацікавленість серед студентів і вилилися у жваве обговорення та низку запитань до доповідачів. Наприклад, студентка 3-го курсу, голова профспілкової організації студентів факультету землевпорядкування Юлія Чіфліклій поцікавилася куди краще працевлаштовуватися після закінчення університету: до державної установи чи приватної організації? Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков запитав чи можуть студенти під час проходження виробничої практики на підприємстві «Лідер Плюс» отримувати заробітну плату, на що отримав ствердну відповідь. Автор цієї статті уточнила чи може студент-іноземець факультету землевпорядкування Жень Лей пройти магістерську практику у ТОВ «Лідер Плюс» на що теж отримала ствердну відповідь.

Наталія Мединська,
заступник декана факультету землевпорядкування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook