Спілкуємось, плануємо, спільно вирішуємо нагальні питання з студентським активом

13 лютого 2018 року

У понеділок 12.02.2018 р. відбулось розширене засідання студентської ради гуртожитку №6 спільно з директором студентського містечка НУБіП України Стецюком С.В., завідувачем кафедри фізичного виховання Костенко М.П., начальником охорони НУБіП України Мойсеєвим В.В. На засіданні також були присутні заступник декана з виховної роботи факультету ветеринарної медицини Деркач С.С. та вихователі гуртожитку №6.
Розширене засідання відбувалось з приводу організації створення у спортзалі гуртожитку №6 спортивної секції «Тайського боксу» для студентів- мешканців гуртожитку № 5, 6 і 7. Ініціатором відкриття такої секції виступили керівники «Університецької варти НУБіП України». Вони планують через спортивну секцію залучати талановиту молодь до охорони громадського порядку територій університету та студентського містечка, особливо під час масових культурно-виховних заходів.


Василь Володимирович розповів присутнім про «Університецьку варту НУБіП України», чітко виклав її завдання та цілі, а також запропонував для погодження з студентським активом графік проведення тренувань. Особливу увагу звернув на те, що тренування для студентів будуть безкоштовні. Познайомив присутніх з досвідченими тренерами, які будуть опікуватись студентами у спортзалі. Також прийняв участь у жвавій дискусії та відповів на ряд питань від представників студентської ради.


Директор студентського містечка Стецюк С.В., завідувач кафедри фізичного виховання Костенко М.П., заступник декана з виховної роботи факультету ветеринарної медицини Деркач С.С. підтримали ідею створення у гуртожитку спортивної секції з «Тайського боксу». Вони відмітили, що це буде сприяти пропаганді здорового способу життя серед студентів та спонукати їх більше займатись спортом.


Студентська рада гуртожитку одноголосно підтримала ініціативу створення такої спортивної секції в гуртожитку.  А також пообіцяла співпрацювати з тренерами та «Університецькою вартою НУБіП України», сприяти у залучені талановитих студентів-спортсменів.

Вихователь гуртожитку №6
від ФВМ Т. Савчук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook