Увага! Розпочато ряд весняних аграрних виставок!!! «Зернові технології 2018», «Фрукти. Овочі. Логістика 2018» та «Agro Animal Show 2018»

21 лютого 2018, 0:00
Броварський пр-т, 15, м.Лівобережна, Міжнародний виставковий центр

     21 – 23 лютого 2018 року відбудеться ряд Міжнародних виставок «Зернові технології 2018», «Фрукти. Овочі. Логістика 2018» та «Agro Animal Show 2018». Виставки проводитимуться у Міжнародному виставковому центрі за адресою: м.Київ, Броварський пр-т, 15, станція метро «Лівобережна».
«Фрукти, Овочі, Логістика»- виставковий проект сучасних аграрних технологій в овочівництві, промисловому садівництві і виноградарстві, призначений показати все краще в науці, світовому і вітчизняному досвіді у всьому ланцюжку плодоовочевого бізнесу «від поля і саду до споживача». Також це виставка ділового спілкування, яка об'єднує всіх учасників українського плодоовочевого бізнесу для вирішення проблем, що виникають у всіх ланках виробництва, зберігання і логістики. На виставці буде представлено досить багато експозицій, серед яких цікава для економістів та маркетологів «Агроекономіка та управління сільгоспвиробництвом»: розглядатимуться актуальні питання агроменеджменту, системи управління якістю плодоовочевої продукції та інші не менш важливі питання.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook