Продовжуємо співпрацю: до профорієнтаційної роботи кафедри педагогіки долучаються аспіранти

29 січня 2018 року

Питання профорієнтаційної роботи є настільки актуальними і важливими, що постійно зосереджують на собі увагу всього колективу кафедри педагогіки. Тому кафедра налагоджує зв'язки і продовжує співпрацю з аспірантами нашого університету різних форм навчання.

Як уже зазначалось у попередній публікації, 29 листопада 2017 року аспірант вечірньої форми навчання Максименко Юрій Петрович провів профорієнтаційну зустріч з майбутніми абітурієнтами, учнями 11-го класу Великоолександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, що заходиться у селі Велика Олександрівка Київської області.

На цьому співпраця не закінчилась, і 6 грудня 2017 року Максименко Ю.П. провів зустріч з учнями 10-го класу, у ході якої аспірант ознайомив майбутніх абітурієнтів з перспективами навчання в НУБіП, можливостями здобуття ними вищої освіти та подальшої наукової діяльності, навчання в аспірантурі НУБіП.

Максименко Ю.П. дав відповіді на запитання, що виникають в учнів найчастіше, а саме: які предмети потрібно складати, перелік спеціальностей, прохідний бал, вартість навчання, можливості для працевлаштування педагога професійного навчання. Сподіваємось побачити серед числа наших студентів і учнів Великоолександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Хочемо подякувати Максименку Юрію Петровичу за допомогу і підтримку та сподіваємося на продовження співпраці. Запрошуємо його разом з дружиною та учнями відвідати День відкритих дверей університету та святкові заходи, присвячені 120-річчю НУБіП України, щоб вони на власні очі побачили наш НУБіП "в усій красі". До нових зустрічей!

Доцент кафедри педагогіки Маценко Л.М.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook