Вітаємо з Днем народження Тетяну Єгорівну КОНДРАТЕНКО!

29 вересня 2017 року

Колектив кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка  щиро вітає з Днем народження завідувачку кафедри, доктора сільськогосподарських наук, професора, член-кореспондента НААН України

 

Тетяну Єгорівну Кондратенко! 

 

Знаного науковця,  відповідального педагога, енергійного керівника з нагоди свята щиросердечно вітаємо і зичимо міцного здоровя - без нього не милі всі добрі діла, особистого та сімейного щастя у затишному родинному колі. Хай радість приносять онуки і діти. У житті постійно зігріває тепло людської вдячності, а кожен день наповнюється новими планами та сподіваннями.

Нехай на життєвому шляху оминають Вас болі й тривоги, а доля дарує яскраві довгі літа!

 

имо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди, та чудового настрою, родинного затишку та сімейного добробуту. Нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних та близьких. Вічної молодості Вашій душі та доброти серцю, здійснення всіх Ваших планів та сподівань!

http://pro-status.com.ua/pozdravleniya/2/130_2.php

 

Зичимо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди, та чудового настрою, родинного затишку та сімейного добробуту. Нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних та близьких. Вічної молодості Вашій душі та доброти серцю, здійснення всіх Ваших планів та сподівань!

http://pro-status.com.ua/pozdravleniya/2/130_2.php

 

 

З повагою,

колектив кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook