НУБіП України привітно зустрів лікарів ветеринарної медицини, які прибули на підвищення кваліфікації

19 вересня 2017 року

З 18 вересня 2017 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, під керівництвом ННІ післядипломної освіти на базі факультету ветеринарної медицини розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за напрямом «Керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби та регіональної служби ДВСКН на державному кордоні та транспорті».


В перший день занять на факультеті ветеринарної медицини, слухачів курсів підвищення кваліфікації, приймав декан факультету ветеринарної медицини, академік Цвіліховський М.І. Було проведено лекцію «Перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні, як фактор забезпечення здоров'я нації в умовах глобалізації світової економіки».

В першій частині слухачів було ознайомлено з новим освітнім курсом розвитку університету та перевагами навчання в НУБіП України. Наголошено, що факультет ветеринарної медицини веде підготовку за двома спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

У другій частині були представлені основні виклики та труднощі ветеринарної професії на найближчі 10 років. Найбільше обговорення викликали основні аспекти європейської освітньої стратегії проектування ветеринарного профілю, визначеного потребами ринку.

Відповідальний за післядипломну освіту на факультеті ветеринарної медицини Бойко Г.В. акцентував на можливості комерційного стажування фахівців ветеринарної медицини приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України. Також було наголошено, що НУБіП України залишився єдиним університетом, що проводить післядипломну підготовку лікарів ветеринарної медицини за державним замовленням.

Після занять Стегней М.М. презентував слухачам «Музей анатомії».

 

 

 

 

Бойко Г.В.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook