Киянка Олександра Шейко обирає спеціальність «Міжнародні відносини» в НУБіП

1 липня 2017 року

     Випускниця гімназії № 109 ім. Тараса Шевченка м. Києва Олександра Шейко разом з мамою Ольгою Василівною вирішили на власні очі побачити майбутнє місце навчання і завітали до нашого університету. Ознайомлюючи з можливостями навчання, ми поцікавилися, які ж «козирі» переконали їх обрати Національний університет біоресурсів і природокористування України.

– Які маєш досягнення в навчанні, можливо, спорті?
     За декілька днів на випускному вечері маю отримати Золоту медаль. Серед досягнень в спорті маю декілька титулів Чемпіонки України в розряді естетичної гімнастики впродовж 2006–2013 рр. Я займаюсь в знаменитій школі Дерюгіних.

– А звідки дізнались про НУБіП України?
     Мама знала про існування університету давно, а я отримала інформацію про спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» зі слів директора гімназії № 109 ім. Тараса Шевченка м. Києва Віталії Іванівни Полякової, син якої також навчається в НУБіП України на факультеті ветеринарної медицини.

– Чому Ви обрали саме цю спеціальність? Які переваги спонукали до цього?
     Активна інтеграція України в світовий економічний, культурний і освітній простір створює передумови для посилення міграції людей та вимагає розвитку галузі міжнародних відносин. Тому, на нашу думку, вона є перспективним напрямом для навчання та подальшого працевлаштування.

– Олександра, про що ти мрієш і де плануєш працювати?
     Я планую здобути омріяний фах, знайти цікаву й гарно оплачувану роботу. А також хочу, щоб Україна була здатна захистити свої кордони та забезпечити мир на власній території, і наші батьки були спокійні, думаючи про нас та наше майбутнє. Українці ж завжди відрізнялись своєю самобутністю та культурними надбаннями і сьогодні наша нація потребує нових інтелектуально та професійно освічених, творчих молодих людей, здатних працювати в складних політичних, полікультурних та мультирелігійних вимірах, добитися визнання на європейському та світовому рівні.

Розмову провів Сергій Білан,
завідувач кафедри історії і політології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook