Київський регіональний етап Студентської баскетбольної ліги України 2017 серед чоловічих команд 8 тур

13 квітня 2017, 10:49
м. Київ, НУБіП України

Черговою перемогою закінчився 8-й тур регіонального етапу Студентської баскетбольної ліги України дивізіону Б серед чоловічих команд для баскетболістів студентської збірної Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Останніми суперниками для наших хлопців стала команда-дебютант Військовий інститут телекомунікації та інформатизації. Молоді вуличні баскетболісти з вищезгаданого ВУЗу намагалися вчинити протидію зіграній та досвідченій НУБіПівській "машині". З перших хвилин гри аграріі щоразу дивувати суперників у нападі, та що раз у кілька хвилин відповідали підготовленими кидками. Постійно зростаюча різниця в рахунку вже у середині другої чверті перейшла вже не раз згадувану межу "+30". Ні гравці, ні тренер команди ВІТІ до кінця гри не змогли підібрати ключів до професійного захисту НУБіП. 

Останній фінальний свисток прозвучав за рахунку 95-32 і зафіксував найбільшу перемогу Національного університету біоресурсів і природокористування України  за останні кілька років "+ 63".

Більше інформації та календар ігор турніру можна переглянути на сайті Федерації баскетболу України fbu.ua.

 

Олена Хотенцева, тренер чоловічої збірної команди НУБіП України з баскетболу

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook