Підвищення кваліфікації з сільського зеленого туризму

11 квітня 2017 року
НУБіП України

 


 

 

      Кафедра аграрного консалтингу та сервісу відповідно плану-графіку ННІ післядипломної освіти на 2017 рік розпочала підвищення кваліфікації з сільського зеленого туризму представників місцевих органів виконавчої влади та самоврядування, державних та громадських організацій, власників особистих селянських та фермерських господарств.

    Заняття відкрив Віктор Пабат, заступник директора ННІ післядипломної освіти, який ознайомив присутніх із перспективами розвитку НУБіП України, його освітніми програмами, наголосив на ролі сільського туризму в Україні й запросив до вступу в наш Університет.

       Завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу  Тетяна Кальна-Дубінюк ознайомила слухачів із програмою навчання, навчально-методичною літературою та новою бакалаврською програмою «Туризм» і магістерською програмою з менеджменту за спеціалізацією «Дорадництво», а доцент кафедри Ірина Кудінова, представила практичну складову цього навчання з відвідуванням музеїв Лікарських рослин та Бджільництва НУБіП України, а також заплановану екскурсію до «Хати САВКИ», с. Нові Петрівці.

 

      Слухачі переглянули профорієнтаційний фільм про НУБіП України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Цікавими були презентації Тетяни Шашкової, заступника  Голови правління Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні про особливості інноваційного розвитку СЗТ та роль Спіли у становленні галузі, а також Володимира Триліса, к.біолог. н., с.н.с. НАН України, члена правління Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму про категоризацію та екомаркування в сільському зеленому туризмі. 

  

 

 

 

 

 

 

 

    

        Дискусія відбулась з приводу нового закону України «Про сільський зелений туризм», який вже давно чекає на прийняття, а також на поправки до закону «Про особисте селянське господарство», які дозволять власникам агроосель успішно розвивати сільський туризм в Україні.

 

 

             Заняття тривають.

 

                                                                                                Нана Харазишвілі,

зав. лабораторії кафедри аграрного

консалтингу та сервісу

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook