КОНСТИТУЦІЯ США: ДАВНЄ – НЕ ОЗНАЧАЄ ПОГАНИЙ

29 березня 2017, 21:41

Турбота про людське життя і щастя,

а не про їх руйнування – це перше і

єдине законне завдання хорошого уряду.

Томас Джефферсон

 

 

28 березня 2017 року на юридичному факультеті відбувся круглий стіл на тему «27 поправок до Конституції США», учасниками якого стали студенти академічних груп Право-1601 та Право-1602. Ідею провести таке зібрання було висунуто Вірою Качур, яка запропонувала приурочити його до 230-річного ювілею Основного закону цієї північноамериканської країни.

 

Студентам було запропоновано підготувати наукові виступи, присвячені кожній із поправок, розкрити причини їх прийняття, суть та значення для подальшого державно-правового розвитку США та інших держав.

 

Серед учасників хочеться відзначити Богдана Суржока, Миколу Пахнюка, Ірину Гричину, Андрія Березу, Ірину Гаєву, Аліну Вороніну, Віку Купрій, Дашу Удовенко, Ярослава Ворону, Наталію Ящук, Вікторію Проневич, Настю Дiдух, Олександру Вдовиченко, Дениса Волянюка, Владислава Носінського, Дашу Кондратюк, Микиту Ігнатова, Влада Філоненка та усіх присутніх, які взяли активну участь в опитуванні та обговоренні можливості запровадження в Україні дозволу на вільне носіння зброї.

 

Богдан Суржок,

студент групи Право-1601

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook