Результати захисту бакалаврських робіт студентів заочної форми навчання

28 березня 2017 року

      Протягом 27-28 березня 2017 р. на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі працювала екзаменаційна комісія із захисту бакалаврських робіт студентів заочної форми навчання.

     До складу комісії ввійшли: Ларіна Ярослава Степанівна, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н., професор; Буряк Руслан Іванович, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н.; Бабічева Олена Іванівна, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н. та секретар - Кальковська Ірина Олегівна, яка є старшим викладачем кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі. Головою екзаменаційної комісії була завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., професор Шинкарук Лідія Василівна. На захисті також були присутні керівники бакалаврських робіт.

   

      Протягом двох днів свої наукові здобутки представили дев’ятнадцять студентів-маркетологів, чиї бакалаврські роботи виконані на досить високому науковому та аналітичному рівні, а також мають цінність для теорії та практики маркетингу. 

        У обговоренні представлених на захисті результатів досліджень приймали участь всі присутні. У дискусії обговорювалися перспективні шляхи розвитку та удосконалення маркетингової діяльності підприємств аграрного сектору; особливості поведінки споживачів, а також методи її дослідження; маркетингові дослідження ринків агропромислової продукції; оцінка конкурентоспроможності продукції сільськогосподарських підприємств; розвиток паблік рілейшнз та інші не менш важливі питання функціонування підприємств аграрного сектору.
     Результати чотирьохрічної роботи принесли успіх студентам та порадували екзаменаційну комісію, адже 21% студентів отримали оцінку «відмінно», 63% - отримали оцінку «добре» та 16% - отримали задовільний результат.


       

       Вітаємо з успішним захистом наших молодих та енергійних студентів, а також наукових керівників бакалаврських робіт і бажаємо нових наукових звершень.

    

     

 

P.S. Чекаємо майбутніх випускників на урочистому врученні дипломів 12 квітня 2017 року! 

 

Ларіна Ярослава Степанівна

завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook