Реклама бібліотеки - як інструмент позитивного іміджу навчального закладу

29 березня 2017 року

       27 березня 2017 р. навчально-методичний центр «Агроосвіта» провів семінар, що був присвячений створенню позитивного іміджу бібліотеки як комунікаційного майданчика суспільства. Цей захід відбувся на базі Іллінецького державного аграрного коледжу, на який були запрошені завідувачі бібліотек навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації.
        Активну участь у семінарі взяли Кіщак Тетяна, директор бібліотеки нашої книгозбірні, що виступила з доповіддю «Реклама бібліотеки - як інструмент позитивного іміджу навчального закладу», а також Костромська Антоніна, завідувач бібліотеки Немішаєвського аграрного коледжу, виступ якої був присвячений темі «Бібліотека навчального закладу як привабливе місце для навчання та спілкування».

 

       Семінар мав на меті підвищити професійну кваліфікацію працівників бібліотеки, приємно, що на семінар завітали завідувачі бібліотек з різних куточків України: з Сумської, Київської, Вінницької області, та з м. Рівне.

        Учасників семінару мали змогу ознайомитись також і з роботою Іллінецького аграрного коледжу, що є досить потужним і успішним навчальним закладом І-ІІ рівня акредитації.

Мельничук Лариса,
заступник директора наукової бібліотеки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook