Дмитро Кирилюк став учасником Міжнародного молодіжного форуму з розвитку у Японії

28 березня 2017 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 Старший викладач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Дмитро Кирилюк отримав гранд на повне фінансування та участь у Міжнародному молодіжному форумі з розвитку (IDYF – International Development Youth Forum), який проходив в Токіо (Японія) з 13 по 18 березня 2017 року. Він проводився за підтримки Японського агентства з питань міжнародної співпраці (Japan International Cooperation Agency), Університету Токіо та представників бізнесу Японії і зібрав 45 молодих людей з 45 країн світу, які були відібрані з понад 3 тисяч бажаючих зі всього світу.

    IDYF 2017 – це престижна наукова конференція для молодих науковців, на якій обговорюють питання сталого розвитку, включаючи цілі та ролі міжнародної кооперації, розробку нового погляду щодо поняття «розвиток» у відповідності до обмежень сучасної економічної системи.

 

 

    Дмитро Кирилюк прочитав лекцію щодо розвитку сільського господарства Бразилії та долучився до розробки інвестиційної стратегії в цій країні. У рамках роботи форуму учасники відвідали дослідне підприємство, яке спеціалізується на вирощуванні сої та рису для потреб Токіо і проводить дослідження щодо збереження біорізноманіття в регіоні, завод з виробництва соєвого соусу та інших продуктів із сої, що реалізовує продукцію на внутрішньому та зовнішньому ринках, а також має особливий дозвіл для виготовлення цього соусу для імператорської родини Японії.

 

 

     За результатами форуму була розроблена інвестиційна стратегія для японського бізнесу в Бразилії, яка була високо оцінена експертами Японського агентства з питань міжнародної співпраці та прийнята до уваги для подальшого впровадження.

Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook