Практична підготовка студентів – у центрі уваги вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів

22 березня 2017, 0:52

  16 березня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів під головуванням декана Вадима Кондратюка відбулося чергове засідання вченої ради. Розпочинаючи його Вадим Миколайович з приємністю вручив грамоти і дипломи переможцям зі спортивних змагань з настільного тенісу та гирьового спорту, які проходили в університеті та за його межами впродовж останнього місяця. Декан коротко поінформував про результати робочого візиту до Естонії у складі делегації університету і поточні завдання на місяць.

  Потому вчена рада обговорила питання  практичної підготовки студентів факультету та шляхи її покращення. Професор кафедри годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д. Пшеничного Володимир Отченашко  виступив із цікавою науковою доповіддю на тему: «Сучасні напрями досліджень у тваринництві».

  Вчена рада розглянула і затвердила план наукової роботи факультету тваринництва та водних біоресурсів на 2017 рік, який представив директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва Іван Чумаченко та робочі навчальні плани ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» на 2017-2018 навчальний рік за напрями підготовки та спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті.

  Завідувач кафедри годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д. Пшеничного Михайло Сичов коротко проінформував про візити до європейських ВНЗ, з метою залучення грантових програм на факультет.

  Вчена рада також затвердила звіти докторантів і розглянула питання друку методичних рекомендацій та перспективи подальшого розвитку факультету.

 

Людмила Зламанюк,

секретар вченої ради факультету

тваринництва та водних біоресурсів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook