6 березня 2017 напередодні жіночого дня відбудеться зустріч студентів нашого університету з випускником НУБіП справжнім чоловіком, воїном, десантником 95-ї бригади Олександром Погребиским

6 березня 2017, 15:00
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 412

 

 

 

Олександр якось написав у Фейсбуці: «Життя це тимчасовий іспит тебе як людини, іспит який неможливо перездати, а саме тому завжди будь розважливим, ніколи не поспішай з висновками! Вір, завжди вір у краще! Збережи віру на всьому життєвому шляху. Щось завжди буде намагатися зламати твою віру, але не здавайся, чуєш ніколи не здавайся !!! Бережи любов у серці своєму вона допоможе жити і бути щасливим в будь-яких обставинах, даруй її оточуючим, поширюй щастя!!! 

Все тимчасово в цьому світі, можливо і світ цей.  Але те, що ти посієш в серці своєму - вічно!»

 

Хочете поспілкуватись із цим щирим, веселим, життєрадісним хлопцем, який ще п’ять років тому навчався разом із Вами в одному університеті, ходив по доріжкам Голосіївського саду, цілувався з дівчатами, сміявся і співав пісні, ходив на дискотеки…а потім йому довелось рік бути волонтером і не витримавши він пішов воювати. Воювати пішов пліч о пліч зі своїм батьком і дядьком у 95-ту окрему аеромобільну бригаду. Пішов боронити свою рідну батьківщину і не вкрився коростою війни, а залишився таким же відвертим  і веселим, але мужнім чоловіком.


Як каже Олександр: «Ніхто крім нас!».

 

Приходьте поспілкуватись із Олександром Погребиским 6 березня 2017 року о 15:00 годині до аудиторії 412 навчального корпусу № 12. Чекаємо на всіх бажаючих задати питання та послухати.

 

 

 

Владислав Сухенко

завідувач кафедри стандартизації

та сертифікації с.-г. продукції


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook