Профорієнтаційна робота кафедри аграрного консалтингу та сервісу продовжується: запрошуємо школярів Переяслав-Хмельницького

24 лютого 2017 року
м. Переяслав-Хмельницький

 

     23 лютого 2017 року представники Національного університету біоресурсів і природокористування України на чолі з д.е.н., професором Кальною-Дубінюк Т.П. та деканом економічного факультету д.е.н., професором Дібровою А.Д. відвідали Переяслав-Хмельницьку РДА. В актовій залі адміністрації зібралися учні із районних шкіл із вчителями, були запрошені представники місцевої преси.

    Голова Переяслав-Хмельницької  РДА Пряхін А.В. привітав усіх присутніх і сказав декілька слів про НУБіП України, в якому закінчував магістратуру.

 
 
Майбутні випускники шкіл переглянули інформаційний ролик про Національний університет біоресурсів і природокористування України, а також отримали детальну інформацію з презентації декана економічного факультету Діброви А.Д. про переваги навчання в університеті з понад сторічною історією та величезним науковим потенціалом.
 Велику увагу Кальна-Дубінюк Т.П. приділила презентації по спеціальності «Туризм» та спеціалізації «Дорадництво», які є перспективними в Україні. Також під час інформаційного ознайомлення вона розповсюдила агітаційні матеріали та провела анкетування присутніх випускників шкіл.
 

          Всі учні були запрошені на День відкритих дверей.

 
 
 

 Ірина Кудінова,

доцент кафедри аграрного

консалтингу та сервісу

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook