Знайомство Юридичної клініки «Захист та справедливість» НУБіП України з фірмою КПМГ Україна

22 лютого 2017 року

     У вівторок 21 лютого 2017 року, за підтримки Юридичної клініки «Соціальна справедливість» Київського Національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана, наша Юридична клініка «Захист та справедливість» НУБіП України, відвідала дуже важливий для себе захід. Ми побували в офісі фірми КПМГ Україна.

     КПМГ – це міжнародна мережа фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги. Доречі, цього року вони отримали в сфері оподаткування - Юридичну премію 2016.

 


     Юрій Кацер, керівник Відділу юридичного консультування КПМГ в Україні провів закриту зустріч із студентами-правниками в київському офісі КПМГ Україна, де поділився своїм 13-річним досвідом надання юридичних послуг міжнародним та українським клієнтам, розказав про особливості роботи в КПМГ та свої найцікавіші проекти. Зокрема, його за версією довідника «Ukrainian Law Firms 2016», визнано провідним радником з питань комплексних злиттів і поглинань, корпоративних реструктуризацій, а також фахівцем у галузі енергетики і природних ресурсів. Студенти-юристи нашої Юридичної клініки постійно вступали в обговорення різних питань лекції, на що навіть отримали подарунки від організаторів заходу.

Керівник юридичної клініки
«Захист та справедливість»
НУБіП України,
к.ю.н. Кідалов С. О.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook