Лекція-дискусія ”Стартапи, як механізм комерціалізації наукових розробок. Світовий досвід і практика «від ідеї - до бізнесу»”

21 жовтня 2016 року

         20 жовтня 2016 року Науковий парк НУБіП України організував зустріч з Магістром ділового адміністрування, помічником віце-президента з питань трансферу технологій та комерціалізації наукових розробок Університету ім. Дрекселя (Філадельфія, штат Пенсільванія, США), бізнес-тренером створення наукових стартапів, головою міжнародного журі Фестивалю «Sikorsky Challenge-2016», який проводиться на базі НТУУ «КПІ» Корсунем Віктором Федоровичем на тему: «Стартапи, як механізм комерціалізації наукових розробок. Світовий досвід і практика «від ідеї – до бізнесу».     

         Захід відвідали викладачі та наукові співробітники університету, студенти та аспіранти. Віктор Корсунь поділився американським досвідом комерціалізації наукових розробок, окреслив законодавчі та правові засади становлення та розвитку стартапів, зазначив, що така діяльність – це вимога часу та пошук промисловців і підприємців відповіді на свої нагальні питання в плані розвитку та ефективного виробництва за рахунок впровадження нових технологій.

         Слухачів цікавили питання патентування та захищеності наукових розробок в процесі їх комерціалізації, недоліки та переваги запуску стартапів тощо. Віктор Корсунь відповів на всі запитання, а також зазначив, що це можливість для студентів, аспірантів та науковців реалізувати свої ідеї, обмінятись досвідом з колегами, отримати поради від відомих експертів, венчурних капіталістів, стратегічних інвесторів, а також залучити реальні інвестиції для реалізації стартапів.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook